A 100 legjobb bűvésztrükk – 1. rész

Induljon egy új cikksorozat, amiben bemutatom a szerintem 100 legjobb bűvésztrükköt. Ez egy szubjektív válogatás, és tízesével haladunk végig a listán. Induljon akkor a lista 100-tól és úgy haladunk a dobogós helyezettig.

100. Appearing Beer – Dom Chambers Dom Chambers egy igazi különlegességet mutatott be, amikor söröket varázsol elő a semmiből. Az ausztrál bűvész ezzel a produkcióval elérte, hogy a közönség minden alkalommal lelkesedve fogadja. Ki ne akarna egy sört elővarázsolni bármikor?

99. The Omni Deck – Shawn Farquhar Az Omni Deck az egyik legnépszerűbb trükk, különösen a közelről bemutatott bűvészmutatványok során. A nézők egy pakli kártyát tartanak a kezükben, majd egy egyszerű mozdulattal a pakli egy tömör üvegtömbbé változik. Igazából műanyag, de a hatás nem marad el!

98. Hydrostatic Glass – Alan Shaxon Az egyszerű vízfizikát kombinálja a mágiával. Ebben a trükkben Alan Shaxon úgy fordítja fejjel lefelé a poharat, hogy a víz benne marad, még papír nélkül is. Elegáns előadásmódja mindig lenyűgözte a közönséget.

97. Racing Car Escapology – Paul Daniels Paul Daniels híres autószabaduló trükkje egy igazi látványosság volt. Az illúziót a Silverstone versenypályán adta elő, ami a közönséget a képernyőkhöz szegezte. Egyik legemlékezetesebb pillanata a brit televíziózásnak.

96. iPad Magic – Simon Pierro Simon Pierro új szintre emelte a digitális technológia használatát a bűvészetben. Az iPad segítségével varázsol különféle tárgyakat, és lenyűgöző trükköket mutat be – egyszerűen zseniális!

95. Phone in Fish – Penn & Teller Penn & Teller mindig különleges trükkökkel kápráztatják el a közönséget. Az egyik ilyen az, amikor egy néző telefonja végül egy hal belsejéből kerül elő. Egyszerűen briliáns és szórakoztató!

94. Fizz Master – Tom Mullica Tom Mullica bebizonyítja, hogy a legegyszerűbb tárgyakkal, például egy üdítősüveggel is lehet varázsolni. A trükk bármikor előadható, és mindig sikeres. Mullica ezzel a trükkel is megmutatja kivételes bűvésztudását.

93. Appearing White Tiger – Siegfried és Roy Siegfried és Roy híresek voltak a nagy macskákkal végzett mutatványaikról, köztük a fehér tigris elővarázsolásával. Bár a trükköt ritkán látni teljes egészében, mégis egy legendás előadás, amit nem lehet kihagyni a listáról.

92. Multiplying Bottles – Tommy Cooper Tommy Cooper komikus bűvészként lett híres, és egyik legjobb trükkje a „Multiplying Bottles” volt. Bár a trükköt sosem vette komolyan, a közönséget mindig megnevettette vele.

91. The Frog – David Blaine David Blaine egy újabb meglepő trükkel állt elő. A „The Frog” néven ismert mutatvány egy igazi sokkoló élmény a nézők számára. Nem árulom el a részleteket, mert ezt látni kell – és nem biztos, hogy valaha megpróbálnám utána csinálni!

A következő részben jövök a 90-81. helyezettekkel. Figyeljétek az oldalt, és ne hagyjátok ki!

Szólj hozzá!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Hirdetés




KÉRDÉSED LENNE?Írj nekünk

buveszbolt@gmail.com

MARADJ NAPRAKÉSZKövess minket

© 2024. Ynfoo Online Kft.

Minden jog fenntartva!

https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/12/FOXPOST-Logo-Color-on-red-RGB.jpg?fit=160%2C160&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2016/11/barion-card-payment-banner-2016-300x35px.png?fit=300%2C35&ssl=1
https://i0.wp.com/www.buveszbolt.hu/wp-content/uploads/2017/10/aji-logo.png?fit=47%2C35&ssl=1